ימי חמישי || החל מה-06.03.25 || המרכז הגאה בגן מאיר
לחצו כאן להרשמה
החוג לריקודים סלוניים במרכז הגאה מזמין אתכם בזוג או ביחיד, לחוות את עולם הריקוד בצורה שוויונית ופתוחה – אצלנו כולם לומדים את שני התפקידים (בואו- אנחנו במרכז הגאה!). מתאים לזוגות וליחידים .
מה נלמד:
במשך 10 מפגשים, כל מפגש נלמד ריקוד חדש, נכיר את הקצב, את הבסיס שלו ואת הטכניקה הדרושה.
נחבר את זה לקומבינציה עליה נעבוד במהלך המפגש ולאחר מכן נרקוד אותה לצלילי המוזיקה, נצלם והכי חשוב נהנה ונזיע ביחד. במהלך הסדנה נלמד לרקוד לבד ועם פרטנר על מנת לחזק את הביטחון העצמי על הרחבה.
על המדריך:
אילן זכרוב – שחקן, רקדן וכוריאוגרף.
נמצא על במת הריקודים מגיל 6, רקד באופן תחרותי משנת 1996 ועד שנת 2011. אלוף הארץ לריקודים סלונים בשנת 2007 וייצג את המדינה בהולנד בשנת 2009. אחרי שירות בצבא עבר לבימת התיאטרון. בוגר מחזור 2019 בסטודיו למשחק של יורם לוינשטיין. זוכה פרס השחקן בפסטיבל עכו לשנת 2020. שיחק ומשחק בהצגות תיאטרון באר שבע, תיאטרון תמונע, תיאטרון גושן, תיאטרון השחר ובתיאטרון יפו.
לחצו כאן להרשמה
עלויות:
1,200 ש״ח לעשרה מפגשים בימי חמישי בין השעות 19:45 ל21:15
לשיעור ניסיון בעלות של 150 ש״ח (יקוזז לנרשמים מעלות הקורס המלא)
מדיניות ביטולים
על כל ביטול תשלום יגבה 10% או עד מקסימום 70 שקלים דמי ביטול.
המרכז הגאה פועל מתוך רצון שכל אחת ואחד יוכלו לקחת חלק.
לפניות בנושא נגישות ניתן לפנות במייל (לכל הפחות שבוע לפני האירוע): alina@lgbtqcenter.org.il